Comentarii dubioase de pe paginile mele de Facebook

Comentarii dubioase de pe paginile mele de Facebook

Administrez mai multe pagini de Facebook, aproape toate sunt ale unor proiecte personale la care lucrez de ceva timp. Primesc zilnic mesaje de la cititori; majoritatea sunt sugestii, aprecieri, critici sau reclame. Dar uneori mai vine și câte o ciudățenie greu de încadrat. Iată câteva exemple.


Am mai multe pagini de știri, din diverse localități. Primesc astfel de mesaje:

comentariu-stiri-1comentariu-stiri-2comentariu-stiri-3comentariu-stiri-4comentariu-stiri-5comentariu-stiri-6Nu știu exact pe cine vor să agațe oamenii ăștia. Important e că poporul se exprimă!


Aveam mai demult o pagina numită “Cum sa faci bani pe internet”, unde încercam să postez metode legale și reale de a lucra online și să le arăt oamenilor că paginile despre îmbogățire rapidă sunt țepe. Pe lângă sute de reclame la exact genul acela de pagini, mai primeam și replici de genul acesta:

(Habar nu am cine este doamna, nu am scris nimic despre ea nicaieri.)

comentariu-bani-2comentariu-bani-3comentariu-bani-4comentariu-bani-5comentariu-bani-6Dorința de câștig e mare, dar pofta de muncă e mult mai mică.


Pe pagina blogului meu primeam alte tipuri de mesaje, mai ales atacuri la persoană, cauzate de opiniile mele care nu sunt tocmai mainstream. Dar uneori mai venea și câte o defecație literară de la doamne trecute de a treia tinerețe.

comentariu-blog-1comentariu-blog-2Mă simt flatat.


O să vă mai delectez și în viitor cu astfel de texte minunate, după ce se mai adună la colecție.

68

3 Responses

  1. Service BMW
    21 April 2017
  2. Service BMW
    2 May 2017
  3. Eugen
    25 October 2017

Write a response